Error message

Waddenzee Werelderfgoed op Internationale Tourismus Börse in Berlijn

2.03.2015

Van woensdag 4 tot zondag 8 maart wordt in Berlijn de belangrijkste toerisme vakbeurs van de Wereld gehouden, de ITB. Waddenzee Werelderfgoed is aanwezig met een stand in hal 4.1, de hal voor duurzaam toerisme.

Gedurende de hele week zijn er verschillende activiteiten. Op Donderdag is er een panel discussie met als titel: "Waddenzee Werelderfgoed, goede voorbeelden van grensoverschrijdend duurzaam toerisme". Namens Nederland zal gedeputeerde van Fryslân mevrouw Schokker plaatsnemen in het panel. Ook op donderdag zal er een presentatie zijn van de glocal flyers, dit zijn folders met aan een kant uniforme informatie over het werelderfgoed en aan de andere kant lokale informatie, waar kun je het hier in de buurt beleven. De Nederlandse flyers zijn bijna klaar. ook de internationale Waddenzeeschool zal zich presenteren op de beurs.

De stand wordt bemand door een internationale groep medewerkers, Sjon de Haan zal namens Nederlands aanwezig zijn om de gasten te woord staan. Op zaterdag is er de speciale Nederland dag in de stand, waarbij we extra aandacht vestigen op de kansen in het Nederlandse Waddengebied.

Download het uitgebreide programma voor de Waddenzee op de ITB (pdf)

bron: Waddenzee Werelderfgoed Nederland